Τετάρτη, Δεκέμβριος 01, 2021
Email: pdeamthr@sch.gr | Τηλ: 2531083530
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Οι παρουσιάσεις των εισηγητριών της ημερίδας του ΠΕΚΕΣ ΑΜΘ  με τίτλο: "Δικαιώματα του παιδιού: κακοποίηση και καθεστώς προστασίας" που διοργάνωσε το ΠΕΚΕΣ ΑΜΘ την Τετάρτη 31/3/2021 με την υποστήριξη της Περιφερειακής Δ/νσης :

Σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών: Μύθοι και   αλήθειες, Ψαρράκου Μαρία, Ψυχολόγος στο Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού – Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας και κοινωνικής Πρόνοιας.

Η προστασία του Παιδιού από κακοποίηση και  παραμέληση στη σύγχρονη σχολική κοινότηταΚουφονικολάκου Θεώνη, Βοηθός συνήγορος για τα δικαιώματα του παιδιού, Συνήγορος του πολίτη.

 Το Χαμόγελο του Παιδιού για την Παιδική  Κακοποίηση, Γαβρήλογλου Ματίνα, Ψυχολόγος στον  Εθελοντικό Οργανισμό  «Το  Χαμόγελο Του Παιδιού».

Οδηγός για την αναγνώριση και τη διαχείριση περιστατικών κακοποίησης και παραμέλησης από τον/την Εκπαιδευτικό. ( Μαρία Παναγιωτάκη, Εκπαιδευτικός, Κονωνιολόγος-Ψυχολόγος και  Όλγα Θεμελή, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Εγκληματολογικής Ψυχολογίας).

Ινστιτούτο Υγείας του παιδιου - Σεξουαλική Κακοποίηση.pdf

ΟΔΗΓΟΣ_ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ_ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ.pdf

ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Προστασία του Παιδιού από Κακοποίηση-Παραμέληση στη Σύγχρονη Σχολική Κοινότητα.pdf

Το Χαμόγελο του Παιδιού.pdf

--
--

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΔΕΑΜΘ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης ΑΜΘ σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα και τις οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ. για την προστασία της κοινότητας από την εξάπλωση του COVID-19, σας ενημερώνει για τα παρακάτω:
Η επικοινωνία με την Υπηρεσία μας και η διεκπεραίωση των υποθέσεων/αιτημάτων σας είναι δυνατή μέσω

Σας παρακαλούμε να κάνετε χρήση όσο το δυνατόν της ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα που υπάρχουν στην Ιστοσελίδα μας: https://pdeamthr.sites.sch.gr/index.php/epikinonia-main-menu/organ-til-email-ipir-main-menu?search=organogramma&task=search  τόσο για την ασφάλεια τη δική σας όσο και του προσωπικού της ΠΔΕ.

Στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 (ΚΥΑ Δ1 α/Γ.Π.οικ. 69136/2021, ΦΕΚ 5138/Β/5-11-2021), η προσέλευση του κοινού στα Γραφεία ΠΔΕΑΜΘ, θα πραγματοποιείται  με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού/νόσησης ή αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου (rapid ή PCR test) και αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!