Τετάρτη, Δεκέμβριος 01, 2021
Email: pdeamthr@sch.gr | Τηλ: 2531083530
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Άλλη μία δύσκολη και επίπονη περίοδος προετοιμασίας έφτασε στο τέλος της. Για ακόμη μία χρονιά καλούμαστε να ανταποκριθούμε στις ιδιόμορφες συνθήκες και τις αντιξοότητες της εποχής. Τόσο η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, όσο και  οι συνεργαζόμενοι φορείς έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε και οι φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις να διεξαχθούν επιτυχώς και οι μαθητές απερίσπαστοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Απευθυνόμενος στους υποψήφιους και υποψήφιες, θα ήθελα να τους προτρέψω να αντιμετωπίσουν τη δοκιμασία αυτή ως μία θετική εμπειρία αλλά και ως μία από τις πολλές προκλήσεις/ευκαιρίες που θα συναντήσουν στη ζωή τους. Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν ένα σημαντικό σταθμό στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους σταδιοδρομία, αλλά δεν είναι ο μόνος, δεν είναι ο τελευταίος. Η αναζήτηση της γνώσης αποτελεί από μόνη της Αξία Ζωής και μέσα από το ταξίδι αυτό είναι ήδη νικητές. Καμία δυσκολία, κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να τους αποτρέψει από το να συνεχίσουν να ονειρεύονται, να ελπίζουν, να επιδιώκουν ένα καλύτερο μέλλον. Είθε οι κόποι όλων ανταμειφθούν και η προσπάθεια που κατέβαλε ο καθένας ξεχωριστά να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τέλος, είναι άξιοι επαίνου τόσο οι εκπαιδευτικοί, για τη στήριξη και το μεθοδικό τους έργο καθ’ όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους, όσο και οι οικογένειες των εξεταζόμενων, που στέκονται αρωγοί, συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι στον μακρύ δρόμο της προετοιμασίας.

Καλή συνέχεια και δύναμη. Καλή επιτυχία.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΙΚΟΣ

--
--

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΔΕΑΜΘ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης ΑΜΘ σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα και τις οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ. για την προστασία της κοινότητας από την εξάπλωση του COVID-19, σας ενημερώνει για τα παρακάτω:
Η επικοινωνία με την Υπηρεσία μας και η διεκπεραίωση των υποθέσεων/αιτημάτων σας είναι δυνατή μέσω

Σας παρακαλούμε να κάνετε χρήση όσο το δυνατόν της ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα που υπάρχουν στην Ιστοσελίδα μας: https://pdeamthr.sites.sch.gr/index.php/epikinonia-main-menu/organ-til-email-ipir-main-menu?search=organogramma&task=search  τόσο για την ασφάλεια τη δική σας όσο και του προσωπικού της ΠΔΕ.

Στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 (ΚΥΑ Δ1 α/Γ.Π.οικ. 69136/2021, ΦΕΚ 5138/Β/5-11-2021), η προσέλευση του κοινού στα Γραφεία ΠΔΕΑΜΘ, θα πραγματοποιείται  με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού/νόσησης ή αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου (rapid ή PCR test) και αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!