Τρίτη, Αύγουστος 09, 2022
Email: pdeamthr@sch.gr | Τηλ: 2531083530
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Ο Περιφερειακός Διευθυντής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, υποδεχόμενος  τους νέους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι οποίοι, σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, ανέλαβαν τα νέα τους καθήκοντα, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια και εύχεται η θητεία τους να αποτελέσει το εφαλτήριο  για όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, προς την κατεύθυνση μιας καλής, εποικοδομητικής, γόνιμης και αποτελεσματικής συνεργασίας για τον νευραλγικό τομέα της εκπαίδευσης που καλούνται να υπηρετήσουν. 

Η αξιοκρατία, η διαφάνεια, η παροχή ίσων ευκαιριών για όλους, ο αλληλοσεβασμός, η αξιοσύνη, η εργατικότητα, ας είναι τα όπλα στην προσπάθεια τους να ανοίξουν ορίζοντες ανάπτυξης της εκπαίδευσης, με όραμα που θα εμπνέει και με προοπτική που θα ενδυναμώνει τις προσπάθειες όλων.

Σ΄ αυτή την δύσκολη πορεία ζητείτε η συμπαράσταση και η συνεισφορά όλων . Τους καλεί να ενώσουμε όλοι  τις δυνάμεις μας για μια εκπαίδευση χωρίς διακρίσεις, χωρίς αποκλεισμούς, με φρέσκιες ιδέες, με προοπτική. Καλεί τον καθέναν προσωπικά από την πλευρά του να δώσει το δικό του αγώνα για αυτό το κοινό όραμα. Μπορούμε και πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση. Το στοίχημα αυτό θα το πετύχουμε όλοι μαζί ενωμένοι.

                   

-
-