Κυριακή, Μαϊος 28, 2023
Email: pdeamthr@sch.gr | Τηλ: 2531083530 | Ταχ.Διευθ. Τέρμα Σισμάνογλου Κομοτηνή |ΤΚ 69133

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Δελτίο Τύπου

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα στο κλειστό αθλητικό γυμναστήριο της Δράμας, παρουσία της υφυπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη, βραβεύτηκαν οι εκπρόσωποι του 1ου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας και της ομάδας μαθητών του 3ου και του 7ου Δημοτικού, για το ιδιαίτερο ρεκόρ Γκίνες που κατέρριψαν τον περασμένο Απρίλιο 418 μαθητές των εν λόγω σχολείων, στέλνοντας το μήνυμα της συνεργασίας και της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των μαθητών, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για την επίτευξη ενός κοινού στόχου.

Με θέμα «Τα περισσότερα παιδιά που παίζουν ταυτόχρονα το ίδιο επιτραπέζιο παιχνίδι» οι μαθητές έπαιξαν ταυτόχρονα σε προαύλιο χώρο το επιτραπέζιο παιχνίδι «Γκρινιάρης», αναδεικνύοντας τόσο τη δύναμη της ομαδικότητας όσο και την αξία της συλλογικής προσπάθειας.

Η κ. Ζαχαράκη εξήρε το επίτευγμα τον παιδιών και συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι αποφάσισαν να εντάξουν, όπως ανέφερε, καινοτόμα προγράμματα στο πλαίσιο του «ανοίγματος» του σχολείου προς την ευρύτερη κοινωνία.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι βουλευτές Δράμας, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Δήμαρχος Δράμας και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο οι μαθητές όσο και οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι με την αρωγή και τη συμμετοχή τους συνέβαλλαν στην ευόδωση της προσπάθειας και στην επίτευξη του λαμπρού αυτού αποτελέσματος, μεταδίδοντας σε όλους μας ελπίδα και αισιοδοξία ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε.Είθε η επιτυχία αυτή να αποτελέσει αφετηρία πολλών ανάλογων επιτευγμάτων.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΙΚΟΣ

--
--