Δευτέρα, Αύγουστος 15, 2022
Email: pdeamthr@sch.gr | Τηλ: 2531083530
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Άλλη μία δύσκολη και επίπονη περίοδος προετοιμασίας έφτασε στο τέλος της. Για ακόμη μία χρονιά καλούμαστε να ανταποκριθούμε στις ιδιόμορφες συνθήκες και τις αντιξοότητες της εποχής. Τόσο η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, όσο και  οι συνεργαζόμενοι φορείς έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε και οι φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις να διεξαχθούν επιτυχώς και οι μαθητές απερίσπαστοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Απευθυνόμενος στους υποψήφιους και υποψήφιες, θα ήθελα να τους προτρέψω να αντιμετωπίσουν τη δοκιμασία αυτή ως μία θετική εμπειρία αλλά και ως μία από τις πολλές προκλήσεις/ευκαιρίες που θα συναντήσουν στη ζωή τους. Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν ένα σημαντικό σταθμό στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους σταδιοδρομία, αλλά δεν είναι ο μόνος, δεν είναι ο τελευταίος. Η αναζήτηση της γνώσης αποτελεί από μόνη της Αξία Ζωής και μέσα από το ταξίδι αυτό είναι ήδη νικητές. Καμία δυσκολία, κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να τους αποτρέψει από το να συνεχίσουν να ονειρεύονται, να ελπίζουν, να επιδιώκουν ένα καλύτερο μέλλον. Είθε οι κόποι όλων ανταμειφθούν και η προσπάθεια που κατέβαλε ο καθένας ξεχωριστά να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τέλος, είναι άξιοι επαίνου τόσο οι εκπαιδευτικοί, για τη στήριξη και το μεθοδικό τους έργο καθ’ όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους, όσο και οι οικογένειες των εξεταζόμενων, που στέκονται αρωγοί, συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι στον μακρύ δρόμο της προετοιμασίας.

Καλή συνέχεια και δύναμη. Καλή επιτυχία.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΙΚΟΣ

--
--