Ταχυδρομική Διεύθυνση

Τέρμα Σισμάνογλου, 69100 Κομοτηνή

Τηλέφωνο

2531083510

Ωράριο εργασίας

7:00 - 16:00

Email

pdeamthr@sch.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κομοτηνή, 28-06-2024

Αγαπητά μας παιδιά,

Είναι αλήθεια ότι Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για εσάς, αλλά όχι η πιο σημαντική της ζωής σας!   Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες σας για την είσοδο στο πανεπιστήμιο, αν και κάποιοι περιμένετε αυτές των ειδικών μαθημάτων. Να θυμάστε τον ποιητή «Πάντα στον νου σου να 'χεις την Ιθάκη. Το φθάσιμον εκεί είν' ο προορισμός σου.»

Θέλω να σας συγχαρώ θερμά για το ταξίδι, για την προσπάθεια και την αφοσίωση που δείξατε όλο αυτό το διάστημα. Είτε οι βαθμολογίες σας ήταν αυτές που περιμένατε, είτε όχι, να θυμάστε πως η αξία σας δεν καθορίζεται από έναν αριθμό. Η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες και δρόμους για να επιτύχετε τους στόχους σας και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Και για να παραφράσω τον ποιητή, «Εδώ που φτάσατε λίγο δεν είναι.. Κι αν είστε στο σκαλί το πρώτο, πρέπει να είστε υπερήφανοι κι ευτυχισμένοι»

Συνεχίστε να παλεύετε με πάθος, να μαθαίνετε και να εξελίσσεστε.  Η σημερινή ημέρα είναι μόνο η αρχή ενός νέου κεφαλαίου στο βιβλίο της ζωής σας. Ένας νέο κύκλος περιμένει να τον διαγράψετε, Είμαι σίγουρη πως έχετε όλες τις δυνατότητες να πετύχετε σπουδαία πράγματα. Με σωστές επιλογές κυνηγήστε τα όνειρά σας και κάντε τα πραγματικότητα.

Με τις καλύτερες ευχές για το μέλλον σας,

Δρ. Μ. Κοσμίδου

Αν. Περιφερειακή Δ/ντρια

ΠΔΕ ΑΜΘ

Τέρμα Σισμάνογλου, Κομοτηνή
Τηλέφωνο: 2531083510
Email: pdeamthr@sch.gr