Τετάρτη, Ιανουάριος 26, 2022
Email: pdeamthr@sch.gr | Τηλ: 2531083530
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Συγχαρητήριο μήνυμα

του Περιφερειακού Δ/ντή Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας - Θράκης

Κωνσταντίνου Μπαντίκου

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης συγχαίρει τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Νέας Βύσσας, Αραμπατζή Παναγιώτη, Ευχετζή Κυριάκο και Καλογιαννίδη Χρήστο, οι οποίοι, με την ομάδα BYSSATEAM και συντονίστρια την εκπαιδευτικό κ. Γιαννάτου Κυριακή, κατέλαβαν την 1η θέση στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Στατιστικής της Ε.Λ.Σ.Τ.Α.Τ., στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ανάπτυξη της Στατιστικής Παιδείας στην Ελλάδα».

Η πρωτιά της ομάδας, ως επισφράγισμα της τιμητικής διάκρισης στην 5η θέση πανελληνίως κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά, συνιστά έμπρακτο, δημιουργικό παράδειγμα ότι ο ζήλος, η αφοσίωση και η επιμονή, σε συνδυασμό με τη μεθοδική, συλλογική εργασία επιφέρουν καρπούς και οδηγούν σε σημαντικές επιτυχίες, ενισχύοντας ταυτόχρονα την πεποίθηση ότι, όταν δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά η ευκαιρία να αναπτύξουν τις μοναδικές τους δεξιότητες, μπορούμε να οραματιζόμαστε, να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον.

Καλή συνέχεια στο εκπαιδευτικό σας έργο και ευχές για επιτυχίες και στις επόμενες προκλήσεις της μαθητικής ζωής.

                                                                                             Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΙΚΟΣ

 

                                                                                           

  

--
--

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΔΕΑΜΘ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης ΑΜΘ σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα και τις οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ. για την προστασία της κοινότητας από την εξάπλωση του COVID-19, σας ενημερώνει για τα παρακάτω:
Η επικοινωνία με την Υπηρεσία μας και η διεκπεραίωση των υποθέσεων/αιτημάτων σας είναι δυνατή μέσω

Σας παρακαλούμε να κάνετε χρήση όσο το δυνατόν της ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα που υπάρχουν στην Ιστοσελίδα μας: https://pdeamthr.sites.sch.gr/index.php/epikinonia-main-menu/organ-til-email-ipir-main-menu?search=organogramma&task=search  τόσο για την ασφάλεια τη δική σας όσο και του προσωπικού της ΠΔΕ.

Στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 (ΚΥΑ Δ1 α/Γ.Π.οικ. 69136/2021, ΦΕΚ 5138/Β/5-11-2021), η προσέλευση του κοινού στα Γραφεία ΠΔΕΑΜΘ, θα πραγματοποιείται  με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού/νόσησης ή αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου (rapid ή PCR test) και αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!