Κυριακή, Σεπτέμβριος 25, 2022
Email: pdeamthr@sch.gr | Τηλ: 2531083530
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 5- 7 Μαΐου 2022 στους Δελφούς. Η έναρξη των εργασιών θα γίνει την Πέμπτη 5 Μάϊου δια ζώσης με τηλεοπτική κάλυψη από το STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Οι εργασίες της Παρασκευής 6 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν σε 4 παράλληλες Συνεδρίες με φυσική παρουσία από το χώρο των Δελφών αλλά δίνετε η δυνατότητα στις τάξεις των Σχολικών Μονάδων να παρακολουθήσουν σύγχρονα αλλά και ασύγχρονα μέσω youtube στους κάτωθι συνδέσμους:

Αίθουσα 1: https://www.youtube.com/watch?v=33s-rLE0lRA

Αίθουσα 2: https://www.youtube.com/watch?v=GIZnCaeQa0c

Αίθουσα 3: https://www.youtube.com/watch?v=xEPGugps02A

Αίθουσα 4: https://www.youtube.com/watch?v=x96_fDlSnvM

Σας επισυνάπτουμε την ανακοίνωση του συνεδρίου και το πρόγραμμα καθώς και τις προτεινόμενες παράλληλες δράσεις για τα σχολεία που θα παρακολουθήσουν δια ζώσης τις εργασίες του συνεδρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τοπικής Ιστορίας & Εκπαίδευσης της ΠΔΕ Στερεάς Ελλάδας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο: https://stellad.pde.sch.gr/synedrio/

Παρακαλούμε  όπως αναρτήσετε το πρόγραμμα του Συνεδρίου στις ιστοσελίδες σας και να ενημερωθούν οι Σύλλογοι Διδασκόντων  των σχολείων αρμοδιότητάς σας.

Προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκπαιδευτικοί των όμορων Περιφερειακών Ενοτήτων θα υπάρχουν για την Πέμπτη 5 Μάϊου τα εξής λεωφορεία:

  • 1o Λεωφορείο: αναχώρηση 16:50 από Άμφισσα (Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως), 17:10  από Ιτέα (Μώλος) και αναχώρηση το βράδυ 21:30 από Δελφούς για επιστροφή
  • 2ο Λεωφορείο: αναχώρηση 17:00 από Λιβαδειά, πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (Ζάππειο) και επιστροφή το βράδυ από Δελφούς.

pdfΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.pdf7.91 MB

docxΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ_ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ_ΔΡΑΣΕΙΣ.docx16.57 KB

docxΤΕΛΙΚΟ_ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ_2022.docx19.46 KB

jpgΠΡΟΚΛΗΣΗ.jpg3.37 MB

 

5415
--