Ταχυδρομική Διεύθυνση

Τέρμα Σισμάνογλου, 69100 Κομοτηνή

Τηλέφωνο

2531083510

Ωράριο εργασίας

7:00 - 16:00

Email

pdeamthr@sch.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

Το διήμερο 12 και 14 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης κ. Κοσμίδου Μαριγούλας σε δημόσια και μειονοτικά σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ορεινής περιοχής των Περιφερειακών Ενοτήτων Έβρου και Ροδόπης καθώς και στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης. Η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης συνοδεύονταν στις επισκέψεις από τον Προϊστάμενο του Γραφείου Μειονοτικής Εκπαίδευσης και στα σχολεία του Έβρου και από το Σχολικό Σύμβουλο του Μειονοτικού Προγράμματος.
Οι επισκέψεις ολοκληρώθηκαν με συνάντηση/συνεργασία των Διευθυντών/Διευθυντριών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ανήκουν στην αρμοδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης στον οικισμό του Εχίνου. Η σύσκεψη είχε αντικείμενο το κλείσιμο της τρέχουσας σχολικής χρονιάς και τον προγραμματισμό έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.
Η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ευχαρίστησε τους Διευθυντές Εκπαίδευσης για την άψογη συνεργασία και τις άοκνες προσπάθειες τους που είχαν ως συνέπεια η σχολική χρονιά που ολοκληρώνεται να είναι ιδιαίτερα επιτυχής και αποδοτική για τους μαθητές και τις μαθήτριες της περιοχής. Ιδιαίτερες ευχαριστίες επίσης εξέφρασε στον Αντιπεριφερειάρχη υποδομών της Περιφέρειας ΑΜΘ κ. Αμοιρίδη Μιχάλη και τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης κ. Στυλιανίδου Ευμορφία για την εξαιρετική φιλοξενία

 

--
--
Τέρμα Σισμάνογλου, Κομοτηνή
Τηλέφωνο: 2531083510
Email: pdeamthr@sch.gr